Bilişim Teknolojileri Zirvesi, 6-7 Aralık’ta İTÜ’de

0

Bilişim sektöründen pek çok akademik ve profesyonel ismin katılacağı Bilişim Teknolojileri Zirvesi, 6-7 Aralık’ta İTÜ’de gerçekleştirilecek. Etkinlik hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl 12.si düzenlenecek olan Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nde (BTZ), her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin odağındaki konular, sektörün önde gelen isimleri ve ilgili firma temsilcileri tarafından ele alınacak.

2000’e yakın kişinin yerinden 20 bine yakın kişinin ise çevrimiçi olarak takip ettiği etkinlikte yarının dünyası, yapay zeka, geleceğin teknolojileri, yeni nesil pazarlama, dijital mobil dünya, bilişim sektörünün dünya ekonomisindeki yeri, teknoloji ve yönetim, gibi birçok konu masaya yatırılacak.

FutureBright Group Kurucu Ortağı Akan Abdula, Uz. Dr. Kerem Dündar, Ünlü DJ ve Youtuber Doğuş Çabakçor, KALT ekibinden Ozan Akyol ve Erman Çağlar, Mercedes-Benz Finansal İşlemler CIO’su Suat Saygın Tütüncü, P&G Türkiye, Kafkaslar & Orta Asya Yönetim Kurulu Üyesi & Tedarik Zinciri Direktörü Erk Ulugun gibi önemli isimlerin konuşmacı olacağı etkinlik;

·         Oturumlar

·         Bilişim Teknolojileri Alanı (BT Alanı) 

·         İnteraktif Bölüm (Speed Networking – Coffee Time)

·         Dijifikir e-iş fikir yarışması

·         Sosyal Medya Ödülleri

olmak üzere beş farklı bölümden oluşacak. Tahmin edebileceğiniz gibi bu bölümlerde akademik ve profesyonel dünyadan pek çok katılımcı olacak.

İTÜ Maçka Yerleşkesi’nin ev sahipliğinde 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nde (BTZ) hakkında daha fazla bilgi almak için btz.org.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca etkinlik hakkındaki son gelişmeleri resmi Twitter ve Facebook hesaplarından takip edebilirsiniz.

WEB TEKNO 30.11.2019

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here