Yıldızlı Projeler Yarışması 2018 Başvuruları Başladı

0

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen Yıldızlı Projeler Yarışması 2018’in başvuruları başladı. Başvurular 11 Mart’a kadar devam ediyor.

Bu yıl “Fikrini Geleceğe Taşı” sloganıyla gerçekleştirilecek yarışmaya kendi projesini hayata geçirmek isteyen girişimcilik ruhuna sahip üniversite öğrencileri, akademisyenler ve girişimci şirketler başvurabiliyor.

Yarışma başvurularının alınmasında sonra projeler 2018 Yıldızlı Projeler Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilecek ve final etkinliğine katılmaya hak kazanan projeler belirlenecek. Finale kalan proje sahipleri 16-17 Nisan tarihleri arasında AR-GE, yenilikçilik, girişimcilik ve sunum teknikleri hakkında eğitim alacak. Final etkinliği ise 24 Nisan’da Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Final etkinliğinde bilişimden elektroniğe, enerjiden sağlığa farklı alanlardan projeler kendi alanlarındaki projelerle yarışacak. Dereceye giren proje sahipleri para ödülü, Silikon Vadisi’ne seyahat, İngiltere’deki Warwick Üniversitesi’nde AR-GE ve yenilikçilik eğitimi, sanal ofis desteği gibi farklı ödüller kazanabilecek.

Yıldızlı Projeler Yarışması 2018 hakkında ayrıntılı bilgiye ve başvuru koşullarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here