‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’ toplantısı Trabzon’da yapılacak

0

Girişimcilik, e- ticaret ve iletişim teknolojilerindeki yeniliklerinin görüşüleceği, ‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’ toplantısı Trabzon’da düzenlenecek.


TURKCELL ana sponsorluğunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde, E – Ticarette Sürekli Eğitim Merkezi tarafından organize edilen, Türkiye Teknoloji Buluşmaları toplantısı, 30 Mart 2017 günü Ramada Otel’de yapılacak. Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen ve iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ’ler ve girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar ilk defa Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 


Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıkması beklenen sunumlarda, girişimcilik, e-ticaret ve iletişim teknolojilerindeki yenilikler gündeme gelecek. Trabzon’da ilk defa gerçekleşecek olan etkinlik, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun açılış konuşması ile başlayacak. 
Hepsiburada Satış Müdürü Ziya Kızıltan, Gittigidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, SefaMerve.com CEO’su Mehmet Metin Okur, Turkcell Direktörü Murat Küçüközdemir, Ticimax CEO’su Cenk Çiğdemli, F.I.T CEO’su Koray Bahar, Dorabase CEO’su Timuçin Öğün ve dijital dönüşüm uzmanı Murat Erdör de etkinlikte açıklamalarda bulunacak.


Türkiye Teknoloji Buluşmaları toplantısının ana sponsorluğunu TURKCELL üstlenirken Hepsiburada.com ve Gittigidiyor.com Platin Sponsor oldu. TEB Girişim Bankacılığı, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, DoraBase, HepsiPay, Ayen Software, Pegasus Havayolları, YOLO, Kariyer.net, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Turkports.com, ABDİK, Yetkilisaticiniz.com, PepakuraDigital, AjansTR, CYF Fuarcılık ve OevBuev.com ise diğer sponsor firmalar arasında yer aldı. 


Endeavour tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, bu yıl Türkiye Odalar Borsalar Birliği himayesinde gerçekleşiyor.


İşine teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen girişimcilerin işletme temsilcilerinin davetli olduğu konferansa, http://www.teknolojibulusmalari.com/ adresinden ücretsiz kayıt yaptırılabiliyor.

 

 

HÜRRİYET 28.03.2017

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here