Times’ın “En Etkili 100 Kişi” arasında gösterdiği Robin Chase 22 Mart’ta İTÜ MAGNET’te!

0

Times’ın en etkili 100 kişi arasında gösterdiği Zipcar ve Buzzcar gibi ulaştırma alanında en yenilikçi hareketlerin kurucusu, WRI’ın danışma kurulu üyesi ve Peers Inc. kitabının yazarı Robin Chase “Ulaşımda Akıllı ve İnovatif İş Modelleri”nden bahsetmek üzere İstanbul’a gelecek.

WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler’in düzenlediği yarım günlük program, sürdürülebilir inovatif ulaşım üzerine görüşlerini paylaşmak üzere Robin Chase‘in konuşması ile başlayacak. Ardından WRI Ross Center for Sustainable Cities Strateji ve Global Politikalar Direktörü Holger Dalkmann, sürdürülebilir yeni hareketlilik üzerine küresel ölçekte yaptıkları çalışma hakkında bilgi verecek. Programın devamında, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler Direktörü Arzu Tekir‘in moderatörlüğünü üstlendiği “Sürdürülebilir Yeni Hareketlilik Paneli“nde ise F+ Ventures Genel Müdürü Egemen Alpay, Aslanoba Capital Kurucu Ortağı Cankut Durgun, Otokoç Otomotiv Araç Kiralama Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, Garajyeri.com Kurucusu Arda Aşkın, Volt Kurucusu Ali Halabi ve İSBAK AŞ Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gündoğan deneyim ve fikirlerini paylaşacak.

F+ Ventures, Galata Business Angels, İTÜ Magnet, Marketing Türkiye ve Zipcar’ın desteğiyle düzenlenen konferansa özellikle akıllı ulaşım ve otomobil teknolojileri üzerine çalışan girişimcilerin, yatırımcıların, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarından ilgili kişilerin katılım göstermesi beklenmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here