19 Mart’ta teknoloji zirvesi başlıyor!

0

Women Techmakers Istanbul’17 Konferansı teknoloji, yazılım ve girişimcilikle ilgilenenleri ağırlayacak.

Dünya Kadınlar Günü’nü kutlama amaçlı teknoloji, yazılım, girişimcilik ve bilim dünyasından başarılı 20’den fazla kadın konuşmacı ile 19 Mart Pazar Günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde gerçekleşecek konferans 600’den fazla katılımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu sene üçüncü defa düzenlenecek konferansta farklı teknoloji konularında 3 paralel oturum ve 2 çalıştay (topluluk önünde konuşma ve R programlama) yer alacak. Google Londra’dan Sarah Gordon, Google İrlanda’dan Hale Dönertaşlı, Gram Games’den Erin O’Brien ve Ayla Kara Çoban, Insider kurucusu Hande Çilingir, Armut.com kurucusu Başak Taşpınar Değim, ScaleX kurucusu Dilek Dayınarlı ve Webrazzi’den Merve Kara konferansta yer alan isimlerden bazıları.

Çok sayıda kadın ve teknoloji STK’sının destek verdiği konferansta bu sene Google etkinlik sponsoru ve Gram Games bronz sponsor olarak yer alıyor. Ayrıca destekleyenler arasında bulunan Robotistan, Jetbrains, Abaküs Kitap hediyeleri ve indirim çekleri gün boyunca katılımcılara dağıtılacak. Kar amacı gütmeyen ve bütün sponsorluk gelirlerini organizasyon için kullanan konferans yeni destekleyicilerini bekliyor.

Katılımcılar, teknik ve kişisel gelişim konularında kendilerini geliştirip yeni teknolojileri ve girişimcilik hakkındaki başarı hikayelerini öğrenmekle kalmayıp fuaye alanında en yeni teknolojilerle tanışma fırsatı bulacak

 

 

HÜRRİYET 02.03.2017

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here