2017 İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları Yaklaşıyor!

0

Türkiye’nin önemli robot organizasyonlarından biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları (İTÜRO) 2017’de çeşitli yarışma kategorilerinin yanı sıra ilgi çekici panel, seminer, söyleşi ve sergilerle tüm teknoloji ve robot severleri 11. kez ağırlamaya hazırlanıyor. İlki 2007’de düzenlenen İTÜRO, önümüzdeki sene 7-9 Nisan tarihlerinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Her yıl Türkiye’nin dört bir yanından binlerce yarışmacının yüzlerce robotla katıldığı İTÜRO’ya 2017’de de katılımların artması bekleniyor. 10.000’i aşkın ziyaretçiyi ağırlayan organizasyonun sadece yurt içi değil yurt dışı katılımcı sayısını da artırması ve uluslararası yarışmacılar tarafından da ilgi odağı haline gelmesi hedefleniyor.

İTÜRO ekibi, katılımcılara yeni bir bakış açısı kazandırabilmek adına her yıl organizasyonu geliştirmeye çalışıyor. Bu amaç doğrultusunda yurt içi ve yurt dışından gelen alanında uzman akademisyen ve sanayi temsilcileri, üç gün boyunca yarışmalarla eş zamanlı düzenlenecek panel, seminer ve atölye çalışmaları ile robot teknolojisi alanındaki gelişmeleri katılımcılarla paylaşacak.

İTÜRO organizasyonu, yarışma kategorileri, kurallar ve kayıt süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi için İTÜRO resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 image005 image004 image003 image002

 

BİLİMGENÇ

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here