Üniversite Öğrencilerinin Projeleri Yarışıyor

0

TÜBİTAK’ın üniversite öğrencileri arasında düzenlediği proje yarışmasının final sergisi 22-24 Ekim 2016 tarihleri arasında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde yapılacak.

2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması, 2241 Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması ve 2242 Üniversite Öğrencileri Yazılım Projeleri Yarışması kategorilerinde düzenlenen yarışmalara toplam 508 proje başvurdu. Ön inceleme ve değerlendirmeden geçen 135 proje sergilenme hakkı kazandı.

Final sergisinde katılımcıların ilgisine sunulacak projeler, ilgili alanlardaki akademisyenlerden oluşan jüriler tarafından değerlendirilerek dereceye girmek için yarışacak. Dereceye giren proje sahibi öğrenciler danışmanlarıyla birlikte TÜBİTAK Başkanlık Binası’nda 25 Ekim 2016 günü düzenlenecek törenle ödüllerini alacaklar.

2241 Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması’nda final sergisine katılma hakkı kazanan projeler için tıklayın.

2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması’nda final sergisine katılma hakkı kazanan projeler için tıklayın.

2242 Üniversite Öğrencileri Yazılım Projeleri Yarışması’nda final sergisine katılma hakkı kazanan projeler için tıklayın.

TÜBİTAK’ın lisans ve lisansüstü öğrencilere sunduğu burs ve destek programları ile ilgili ayrıntılı bilgi için Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı’nın kitapçığını inceleyebilirsiniz

  image002

BİLİMGENÇ  13.10.2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here