Usta Yazılımcılar Ankara’da Buluşuyor

0

Netsparker ana sponsorluğunda düzenlenen WebEnd Backend Teknolojileri Konferansı usta yazılımcılar ile yazılımcı olmayı düşünenleri bir araya getiriyor.

 

Yazılımcı olmayı düşünen, kullandığı dili değiştirmek için motivasyon arayan veya yazılımla ilgili bilgilenmek isteyen herkes için ücretsiz olarak  Ankara ODTÜ’de düzenlenecek WebEnd Backend Teknolojileri Konferansı 8 Ekim’de başlıyor.

 

ODTÜ Mühedislik Binası MM25 Amfisinde gerçekleştirilecek ve gün boyu sürecek etkinlikte, 8 usta geliştirici kullandıkları dil hakkında tüm soruları cevaplamak için hazır olacak.

 

Konferansta neler olacak?

Sabah 08:30 da kahve servisi ile başlayacak etkinlikte Serdar Doğruyol Crystal dili hakkında, Barış Yüksel Google’ın geliştirdiği Go dili hakkında, Atölye15’den Alpcan Aydın NodeJS hakkında, Adphorus’danArguman.org baş geliştiricisi Fatih Erikli Python dili hakkında, Osman Üngür Java dili hakkında, Lab2023 ve  Bulutfon’dan Tayfun Öziş Erikan Ruby dili hakkında, “Modern Javascript” kitabının yazarı Fatih Kadir Akın Javascript dili hakkında, aynı zamanda organizatör olan Emre YILMAZ isePHP hakkında konuşmalar yapacaklar.

 

Etkinlik boyunca yapılacak konuşmalarda ilgililere anlatılan dilin çıkış sebeplerinden kullanılış amaçlarına ve performans değerlendirmelerine kadar tüm detaylara yer verilecek. Özellikle dillerin ekosistemleri hakkında konuşulacak etkinlikten çıktıktan sonra artık “Hangi dili kullanmalıyım?” ve “Neden bu dili kullanmalıyım?” gibi sorular kalmayacak.

 

Travis-CI, Jetbrains, DikeyEksen’den katılımcılar için sürpriz hediyelerle devam edecek etkinliğe Onedio, HipoLabs, Lab2023 ve Bulut Yazılım altın sponsor olarak destek oluyorlar. 

 

Kayıt işlemi nasıl yapılıyor?

ODTÜ Mühendislik Binası MM25 amfisinde yapılacak konferans tamamen ücretsiz. Etkinlik kayıt işlemini web sitesi(webend.org) üzerinden sağlanabilir kontenjan sınırı belirtilmediği için ne zaman kontenjanın dolacağı belli değil. Bu sebeple katılmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. 

AnkaraPHP (http://ankaraphp.github.io) kullanıcı grubu organizatörlüğünde yapılan etkinliğin her yıl farklı konseptlerde tekrarlanması planlanıyor.

 

Ayrıca twitter.com/webendorg ve facebook.com/webendorg adresleri üzerinden Webend organizasyonunu gelişmeler için takip edebilirsiniz.

 

 

SHIFT DELETE  01.09.2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here