TÜBİTAK uzay projeleri için personel arıyor

0

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü, uydu ve uzay projelerinde görevlendirmek üzere 41 personel istihdam edecek

 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (UZAY), uydu ve uzay  projelerinde görevlendirmek üzere personel alımı gerçekleştirecek.

Enstitüden yapılan yazılı açıklamaya göre, temel bilimler ile elektrik, elektronik, bilgisayar, makine ve uçak mühendisliği gibi değişik alanlardan mezun toplam 37 Ar-Ge personeli ile 4 teknisyen işe alınacak.

Ar-Ge personeli pozisyonlarına, en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden ya da yabancı dille eğitim veren bir üniversiteden mezun olanlar, yabancı dil bilgisi seviye tespit sınavından en az 70 puan alanlar veya Ölçme Seçme ve Yerleştirme Başkanlığınca denkliği kabul edilen ulusal ve uluslararası düzeydeki sınavlardan bu puana denk puan alanlar başvurabilecek. Erkek adaylarda, askerliği tamamlamış veya tecilli olma şartı aranacak.

Tecrübeli ve yeni mezun adayların başvurabileceği pozisyonlar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylara Enstitünün internet sitesinden ulaşılabilecek. Başvuru işlemleri 6 Haziran 2016 tarihine kadar “kariyer.uzay.tubitak.gov.tr” adresinden tamamlanabi̇lecek.

 

HABERTÜRK 18.05.2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here