Dijital Hayat sertifika programı başlıyor

0

Dijital Çağı her yönüyle anlamaya yönelik “Dijital Hayat Sertifika Programı” İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde başlıyor

Dünya çapında 3.2 milyar, Türkiye’de 45 milyon kişinin aktif olarak içinde olduğu dijitalleşme ve internet kültürünü her yönüyle anlamaya yönelik “Dijital Hayat Sertifika Programı” İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde 30 Nisan 2016, Cumartesi günü başlıyor.

Bireysel ve toplumsal olarak hayatımızı etkileyen bu yeni çağın rol & sorumluluklarının her yönüyle ele alınacağı 51 saatlik sertifikalı eğitimleri alanında uzman akademisyenler ve uygulayıcılar veriyor.

Eğitimciler arasında Marmara Üniversitesi öğretim görevlisi Bilal Eren, İnci sözlük kurucusu Serkan İnci, Medipol Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, İletişim Bilimci Yalçın Arı, Karar Gazetesi Teknoloji Direktörü Ahmet Usta, Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Hakkı Öcal, Sokakroportajları.com kurucuları Jaki Baruh ve Kemal Güler, Cumhurbaşkanlığı İletişim DirektörüMücahit Küçükyılmaz, Bilişim Hukuku uzmanı avukat Tuğsan Yılmaz, Sosyal medya fenomeni Hakim Türkmen, Milliyet Gazetesi Teknoloji Direktörü Zorluhan Zorlu,  Dijital Güvenlik uzmanı Halil Öztürkci, Tasarım uzmanı Barış Özcan, Desnet CEO Ömer Ekinci gibi isimler var. 

İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü yerleşkesindeki eğitimlerde; Dijital Çağın Dünü Bugünü ve Geleceği, Dijital Güvenlik, Siber Psikoloji, Dijital Pazarlama ve PR, Kurumsal İletişim ve Kriz Yönetimi, Bilişim Hukuku, Sosyal Medya, Nesnelerin İnterneti ve Büyük Veri, Dijital Ekonomi, Yeni Nesil İçerik ve İnsan Odaklı Teknoloji gibi toplam 17 konu başlığı işlenecek.

Başvuruların devam ettiği sertifikalı eğitimin katılımcıları ayrıca mezuniyetleri sonrası iş fırsatlarını secretcv.com sitesi aracılığı ile yakalıyor.

 

Detaylar ve başvuru için; http://hbo.ticaret.edu.tr/Programlar/dijital_hayat.html  sitesi ziyaret edilebilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here