3.Genç Mühendisler Sempozyumu

0

3.Genç Mühendisler Sempozyumu GMS-2016 6-7 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kongre Merkezinde, Türk Mühendisler Birliği İstanbul Şubesi,  İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi Ve İTÜ Stratejik Araştırmalar kulübü işbirliği ile düzenlenmektedir.

 

Sempozyum Düzenleme Kurulundan yapılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

 

Üniversitelerimizde lisans ve yüksek lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilerimizin, kendi ilgi alanlarındaki ve farklı disiplinlerdeki çalışmaları yakından görmelerini, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip etmelerini, araştırmalarını sunmalarını teşvik etmenin ve özellikle lisans bitirme tez konularını paylaşabilecekleri bir ortam sağlamanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda sempozyumun teması; Teknoloji, Sanayi, Çevre, Ekonomi, Şehirleşme, Enerji alanlarında kuramsal ve uygulama ile ilgili tüm konuları içermektedir. Ayrıca sempozyuma iş dünyasından firmaların da katılımını sağlayarak, üniversite öğrencileri ile iş dünyasını buluşturmayı ve öğrencilerimizin okul sonrası kariyer planlamasında doğru kararlar vermelerine yardımcı olmayı da hedefliyoruz.


Değerli öğrencilerimizi, Türkiye’nin bütün üniversitelerinden mühendislik, fen ve işletme fakültelerinden  katılacak akademisyen ve öğrencilerle, iş dünyasından önemli firma temsilcileri ile buluşmaya davet ediyoruz. Bu vesile ile sempozyum hakkında daha detaylı bilgilere www.gencmuhendisler.org
adresinden ulaşabileceğinizi hatırlatıyoruz.

Ayrıca sunumu kabul edilen tam bildirilerinizi Türkçe olarak ISBN/ISSN numaralı bildiri kitabında yayınlanacaktır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here