Startup Turkey Antalya’da kapılarını açtı

0

Yazılım, mobil oyun ve e-ticaret dünyasından girişimci ve yatırımcıları bir araya getiren Startup Turkey, Antalya’da başladı.

Erken aşama yatırımcısı Etohum tarafından düzenlenen organizasyonla ilgili bilgi veren Etohum’un kurucusu Burak Büyükdemir, bu yıl 8’incisi düzenlenen organizasyonla internet girişimcilerini, yatırımcıları ve sektör profesyonellerini bir araya getirdiklerini söyledi.

Büyükdemir, sektörün önde gelen isimlerinin, düzenlenecek panel ve konuşmalarda geçen senenin gelişmeleri ve performanslarını değerlendirebileceğini dile getirerek, gelecek yıllarda deniz aşırı iş fırsatlarına dönüşebilecek iş modellerini de yakından inceleme şansının girişimcilere sunulacağını vurguladı.

Üç gün sürecek organizasyona yaklaşık 700 katılımcı, 150’den fazla yatırımcı ve 100’ü aşkın girişimci katılıyor. Etkinliğe Ukrayna’dan Hindistan’a, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Azerbaycan’a birçok ülkeden de girişimciler katılıyor.

Etkinlik boyunca yatırımcılara yeni girişim sunumlarını dinleme ve ilgilendikleri yatırımları belirleme fırsatı sunuluyor.

Startup Turkey, 27 Şubat’ta sona erecek.

 

TRT HABER 25.02.2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here