12’inci Kadir Has Ödülleri sahiplerini arıyor

0

Bu yıl 12’ncisi verilecek olan Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. 2 Mart 2016’ya kadar sürecek olan başvuru ve aday gösterme süreci sonunda ödüller, “Doğa ve Yaşam Bilimlerinde Gelişmeler” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

 

Türkiye’nin eğitim gönüllüsü merhum Kadir Has adına ihdas edilen ve bu yıl 12’ncisi verilecek olan Kadir Has Ödülleri için çalışmalar başladı. Her yıl özel bir alanda özel kategorilerde verilen ödüller bu yıl “Doğa ve Yaşam Bilimlerinde Gelişmeler” sağlayan çalışmalara “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde veriliyor.

 

SON BAŞVURU 2 MART’TA
Aday gösterme ve başvuru süreci 2 Mart’a kadar devam edecek olan 12’nci Kadir Has Ödülleri’nde bu yıl Üstün Başarı Ödülü, beratın yanında 20 bin dolarlık para ödülü, Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü ise yine beratın yanında 10 bin dolarlık para ödülü olarak belirlendi.

 

DEĞERLENDİRME KURULU’NDA KİMLER VAR?
12’nci Kadir Has Ödülleri Değerlendirme Kurulu’nda ise bu yıl, başta Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman, Mütevelli Heyet Üyeleri Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil ve Prof. Dr. Yücel Yılmaz olmak üzere, Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan ve MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin gibi çok değerli bilim insanları yer alıyor. Sonuçlarının ve ödül töreninin tarihinin daha sonra gazete ilanları ve www.khas.edu.tr internet sitesinden bildirileceği 12’nci Kadir Has Ödülleri’nin şartnamesine ise Kadir Has Üniversitesi Genel Sekreterliği’nin yanı sıra, http://odul.khas.edu.tr/odulsartnamesi adresinden ulaşılabiliyor.

 

Ödül Afişi İçin tıklayınız.

Ödül Şartnamesi için tıklayınız.

 

 

HABERTÜRK 23.12.2015

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here