Twitter ve Facebook’a rakip olan yerli sosyal ağ Freelyshout

0

Bakan Işık, Twitter ve Facebook’a rakip olarak da gösterilen, Türk bilişimciler tarafından kurulan yerli sosyal ağ Freelyshout’a üye oldu.

Gelişen teknoloji Sosyal Medya ve Sosyal paylaşım sitelerine her geçen gün yenisini ekliyor. Yerli üretimin ve bilişimin önemini vurgulayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Twitter ve Facebook’a rakip olarak da gösterilen, Türk bilişimciler tarafından kurulan yerli sosyal ağ Freelyshout’a üye oldu.

AKTİF OLARAK KULLANIYOR

Bakanlığın faaliyetlerinin tanıtımı için sosyal medyayı önemseyen Işık, bu alanı aktif kullanıyor. Şahsi internet sitesi olan Işık, ayrıca Twitter, Facebook gibi sosyal ağlarda da paylaşımlarda bulunuyor. Işık, son olarak da Türk bilişimciler tarafından kurulan yerli sosyal ağ Freelyshout’a üye oldu.

Ayrıca, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da kurumsal olarak Freelyshout’ta yerini aldı. Bakan Işık, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yerli üretime her alanda destek veriyoruz. Freelyshout’ı kuran gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu tür uygulamaların artmasını bekliyoruz. Bakanlık olarak da bilişim alanında çalışan vatandaşlarımızı bir çok alanda destekliyoruz. Özellikle gençlerimizin bu desteklerden yararlanarak, önemli işlere imza atmalarını istiyoruz” diye konuştu.

HABERTÜRK 15.08.2015

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here