MZV Gençlik Zirvesi 25 Kasım’da

0

Bu sene 3’üncüsü gerçekleştirilecek MZV Gençlik Zirvesi Prof. Dr. Erhan Erkut’un moderatörlüğünde, ilham veren konuşmacıların katılımıyla 25 Kasım’da Zorlu PSM’de…

Bu sene 3’üncüsü gerçekleştirilecek ve yeni kuşaklara ilham verecek konuşmacılarla zenginleşecek MZV Gençlik Zirvesi, 25 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde seninle, yani merak eden, sorgulayan, kendini sürekli geliştirmenin gerekliliğine inanan gençlerle amacına ulaşacak ve sizlerin bir araya gelmesi büyük bir yaratıcı, üretici enerjiyi harekete geçirecek.

Gençlerin kariyer ve geleceklerine odaklı, Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 2.500 lise ve üniversite öğrencisinin buluşacağı, fikir alışverişinde bulunacağı, verimli network olanaklarının doğacağı bu buluşmayı kaçırma!

Prof. Dr. Erhan Erkut’un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek MZV Gençlik Zirvesi’nde alanının uzmanları değerli isimlerle sohbet edecek, sürpriz performanslarla keyifli vakit geçireceksin.

Her zaman bir arada dinleme fırsatını bulamayacağın aşağıdaki saygın isimlerin konuşmalarına, sohbetlerine ortak olabileceğiniz etkinliğe MZV’nin web sitesi (http://www.mzv.org.tr)üzerinden kayıt başvurusu yapan üniversite ve lise öğrencileri ücretsiz katılabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here