“Eğitim Teknolojileri Zirvesi, 3 Mart’ta

0

Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ) 2018, eğitimin bugününü geleceğini takip eden eğitim kurumlarını, iş dünyasını, medyayı, öğrencileri ve velileri bir araya getiriyor.

Bu sene 5.si düzenlenecek olan Eğitim Teknolojileri Zirvesi, 3 Mart 2018 tarihinde Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli‘de eğitim, iş ve medya dünyasını geniş bir katılımla bir araya getirecek.

Eğitim teknolojilerinin hızlı bir gelişim göstermesi, geleneksel eğitimin tamamlayıcısı, hatta ondan da öteye giderek yakın bir gelecekte geleneksel eğitimi de aşacak bir kulvara doğru gidiyor.Keza e-öğrenme ve eğitim teknolojileri pazarının son yıllarda ciddi bir şekilde gelişmesi, geleceğe dair harikulade ipuçları da vermesi açısından çok önemli.

Bu önemli organizasyonu yeni eğitim yaklaşımlara, teknolojik yeniliklere ve uygulama deneyimlemelerine sahiplik yapması, tanıtması ve farkındalık sağlaması münasebetiyle 2014’ten beri ilgiyle ve takdirle yakından takip etmekteyim.

Bu sene de zirvede birbirinden değerli yerli ve yabancı konuşmacılar bilgi ve tecrübeleri ile katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatacaklar.

Eğitim ve eğitim teknolojilerinin kalbinin atacağı eğitim, iş ve medya dünyasını bir araya getirmesi bakımından Türkiye’de alanında ilk ve tek olan bu harikulade organizasyonda; katılımcılara üretkenliklerinin arttırılması ve yaratıcılıklarının gelişmesi için onlara ilham kaynağı olmayı amaçlamaktadır.

Sizde 3 Mart 2018 tarihinde Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli‘de düzenlenecek olan bu organizasyona katılarak eşsiz deneyimden faydalanabilir, gelişmelerden haberdar olup geleceğinize yön verebilirsiniz.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilir, Twitter hesabı ve #ETZ18 etiketi ile de ayrıca gelişmeleri takip edebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here