3.Uluslararası Erü Mekatron Robot Yarışması

0

Uluslararası 3.Eru Mekatron Robot Yarışması

İlki 2016 yılında düzenlenmiş olan yarışmamızın 3.sü 8 Mart 2018 tarihinde düzenlenecektir.
Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde düzenlenecek olan yarışmamızda kategoriler.

• Çizgi izleyen
• Sumo
• Mini Sumo
• Drone
• Serbest kategori

Şeklinde belirlenmiştir.

Yarışma Web Sitesi : http://mekatronikkulubu.erciyes.edu.tr/

Her yıl daha da gelişen yarışmamızı zirveye taşımak ve sürdürülebilirliğini devam ettirmek istiyoruz. Her geçen yıl katılımcı sayımızı artırarak etki alanımızı büyüterek ilerliyoruz. 2017 yılında mayıs ayı içerisinde düzenlediğimiz 2. Uluslararası Eru Mekatron robot yarışması 11 farklı şehirden 80 yarışmacı ve 2000 üzeri izleyici ile başarılı bir biçimde tamamlandı.

Biz Kimiz ?
Erciyes Üniversitesi bünyesinde bulunan Mekatronik Kulübü 2010 yılında kurulmuştur. Mekatronik kulübü olarak teknik ve kariyer odaklı olmak üzere yenilikçi ekibimizle çalışmalar yapmaktayız. Üyelerimiz takım çalışmasını, sorumluluk bilincini, kişisel gelişimlerini ve fikirlerini ifade etme yeteneklerinin yanı sıra kriz yönetimi ve öngörülerini geliştirirler. Teknik eğitimler, teknik geziler, projeler ve araştırmalar sayesinde
teknolojik gelişmeleri yakından takip ederler.İlkini 2012 yılında yaptığımız Mekatronik Günü Etkinliğimize konuklarımızı çeşitli firmalardan ve mezunlarımızdan seçmekteyiz. Mekatronik Günü Etkinliği’ne davet ettiğimiz konuklarımızdan sektör tecrübelerini paylaşımlarını beklemekteyiz. İlki 2016 yılında düzenlenen Uluslararası Erü Mekatron Robot Yarışması’nda farklı kategoriler altında projeler sergilenmektedir. Yarışmaya her yaştan ve her branştan proje sahip/sahipleri katılabilir.Üyelerimizden ve bölümümüzden aldığımız güç ile Mekatronik Kulübü olarak her sene daha fazla büyüyerek sınırlarını zorlayan bir aileyiz.
Bu ailenin bize kattığı değerlerin en önemlilerinden biri de kurulan arkadaşlıklardır. Bizler bu ailenin gücüne inanıyoruz.

BİLİM ŞENLİĞİ

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here