Hitit bilgisiyara iki farklı ödül

0

Havacılık ve seyahat sektörlerinde dünyaya yazılım ihraç eden Hitit, Acquisition Finance Magazine tarafından iki farklı kategoride ödüllendirildi. Hitit Sivil Havacılık alanında yılın en niş teknoloji firması seçilirken, firmanın Genel Müdürü Nur Gökman da Gamechanger ödülüne layık görüldü.

İstanbul, 05.12.2017- Acquisition Finance Magazine tarafından her yıl sektörüne gelişim, inovasyon ve dinamizm kazandıran firma ve yöneticilerin ödüllendirildiği ACQ Küresel Ödülleri’nin 12.si sahiplerini buldu. Sivil havacılık alanında iki farklı ödüle layık görülen Hitit, havacılık yazılımı alanında uluslararası çapta 2017 yılında kazandığı ödül sayısını dörde çıkarttı.

Alanlarında çok niş bir işe imza attıklarını ve bu açıdan verilen ödülün Hitit’in küresel platformda rüştünü ispat ettiğinin bir göstergesi olduğunu belirten Hitit Genel Müdürü Nur Gökman sözlerine şu şekilde devam etti; “Bu yıl Hitit’in bir teknoloji firması olarak ödüllendirilmesinin yanısıra, sektör için yarattığımız çözümlerin ve ortaya koyduğumuz vizyonun da ayrı ayrı ödüllendirilmesini büyük bir memnuniyetle karşıladık. Şahsıma verilen Gamechanger ödülü, havacılık endüstrisinin ihtiyaçlarını, eksik ve hatalı noktalarını görerek, tüm ekip olarak ortaya koyduğumuz vizyonun bir sonucudur. Sunduğumuz çözümler, barındırdığı teknoloji ve inovasyonun yanısıra, havayollarının operasyonlarını daha özgürce sürdürmelerini sağlamaktadır. Hitit’in yolcu servis sistemleri (PSS) sayesinde havayolları yolcularının ihtiyaçlarını tam olarak anlıyor ve onlara kişiselleştirilmiş deneyim ve hizmet sunabiliyorlar. Kendilerini sektörün sınırlamalarından kurtarabilen havayolları, bu şekilde gelirlerini de arttırabiliyorlar. İşte oyuna getirdiğimiz farklılık tam da burada başlıyor.”

http://www.kokpit.aero  05.12.2017

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here