Yaşam Bilimleri ve Biyoteknolojinin Geleceği

0

GE Türkiye ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), yaşam bilimlerinde ve biyoteknolojide Türkiye’nin geleceğini masaya yatırdı. 20 Nisan 2017 tarihinde GE Türkiye İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı; Türkiye’de yaşam bilimleri ve biyoteknoloji ekosistemi, akademide biyoteknolojinin durumu ve biyoteknoloji alanında startup’ların önemi gibi oldukça can alıcı noktalara değindi.

Katma değerli sektörler arasında bulunan bu alanlar Türkiye için hayati önemde ve GE küresel tecrübesiyle Türkiye’nin yerel dinamiklerini birleştirerek çok katılımlı bir model ile yeni bir başarı hikâyesinin altyapısını oluşturmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin yaşam bilimleri ve biyoteknolojide küresel bir oyuncuya dönüşebilmek için ihtiyacı ise yeni teknolojilerin transferini odağa alan bütünsel bir sanayi politikası çerçevesi uygulamak

 

Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknolojinin Geleceği Raporu”nu indirmek ve toplantının gündemini detaylı bir şekilde incelemek için aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

https://geturkiyeblog.com/yasam-bilimleri-biyoteknolojinin-gelecegi/

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here