Google’dan 10.000 Dolar ödüllü yarışma!

0

Google tarafından yapılan açıklamaya göre Google Assistant ya da Google Home için uygulama geliştirenler arasında bir yarışma düzenlenecek ve 10.000 Dolar ödül dağıtılacak.

 

Google’ın yeni kişisel asistanı Google Assistant’ın şu anda oldukça işlevsel olduğu bir gerçek ama yine de gelişebileceği alanlar olduğu da kesin. Google da bu durumun farkında olacak ki, düzenlediği yarışmayla en iyi ugulamayı geliştirene 10.000 Dolar ödül dağıtacağını açıkladı.

 

Kazananlar ne zaman açıklanacak?

Actions on Google yarışması geçtiğimiz günlerde düzenlenen Google I/O etkinliğinde duyurulmuş ama ödül konusu tam anlamıyla netleşmemişti. Yeni gelen bilgilere göre yarışmanın birincisine Google I/O 2018e giriş hakkının yanında, 10.000 Dolar ödül de verileceği belirtildi.

 

Bu ödülün yalnızca birinciye verileceğini ama ikinci ve üçüncülük için de sırasıyla 7.500 Dolar ve 5.000 Dolar ödül dağıtılacağını hatırlatalım. Bununla da yetinmeyen Google, toplamda 20 farklı ödülün dağıtılacağını da açıkladı ama diğer ödüller hakkında bilgi vermekten kaçındı.

 

Yarışmaya katılabilmek için Google Assistant’a üç ilginç aksiyon yaratmanız gerekiyor. 31 Ağustos tarihine kadar geliştirdiğiniz Google Assistant aksiyonunu yarışmaya göndermeli ve onaylatmanız gerekli.

 

13 farklı kategoride düzenlenecek olan yarışmada En İyi Sesli Etkileşim ve En İyi Ses Efektleri gibi kategoriler de yer alıyor. Eğer yarışma ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, Google’ın resmi blog sayfasına göz atabilirsiniz.

 

 

Resmi blog sayfasına gitmek için tıklayın !

 

SHIFT DELETE 30.05.2017

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here