Üniversiteliler için Yıldız Holding Yetenek Yarışması

0

YILDIZ HOLDİNG tarafından düzenlenen Bizz@Kampüs Proje Yarışmasının ön başvuruları 16 Ocak 2017– 05 Mart 2017 tarihleri arasında üzere www.bizzkampus.com adresli internet sitesi üzerinden alınacaktır. Ön başvuru sonrası 3 aşama olarak uygulanmaktadır.

2., 3. ve 4. sınıf (lisans) veya yüksek lisans üniversite öğrencisi yarışmacılar, kendi yaratacakları yeni bir ürün oluşturma ve strateji planı belirleme konulu kendi fikirlerini, hayal gücünü kullanarak, özgün, zeki, yenilikçi, stratejik düşünme yeteneklerini gösteren şekilde öncelikle kendi sloganlarını yarışma sayfasına yükleyerek başvuru yapacaklar ve ardından projelerini sunarak yarışmaya katılacaklardır. Yarışmacılar, bu sayede yenilikçi ve stratejik düşünebilme becerilerini geliştirmek konusunda yarışma süresince birbirinden kıymetli bilgi ve deneyim kazanacaklar.

Yarışmaya sunulan yetenekli projelerden uygun görülenler, bir kısmı veya tamamı, Yıldız Holding A.Ş. nin uygun göreceği reklam ve tanıtım kampanyalarında kullanılacaktır. Ön başvurular 16 Ocak 2017 (saat 09.00) – 05 Mart 2017 (saat 23.59) tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru değerlendirmesi sonrası, başvurusu kabul edilenler için yarışma, 3 aşamadan oluşmaktadır;

1.Aşama; Taslak Proje hazırlık ve teslimi,
2.Aşama; Final Proje ve Reklam Filmi teslimi,
3.Aşama Özel Jüri Önünde Final Performans, Proje Sunumu ve Ödül Töreni.


Katılımcılar, kampanya tarihleri arasında Türkiye Yıldız Holding’e ait www.bizzkampus.com (ücretsiz) adresli yarışma sayfasından, yarışma uygulamasına girerek önce ücretsiz kayıt olmak zorundadır. Yarışma ve yarışma internet sayfasındaki işlemler ücretsizdir. Türkiye’deki tüm üniversitelerden 2. 3. ve 4. sınıf (lisans) veya yüksek lisans (yılına bakılmaz) üniversite öğrencisi isteyen herkes 3 kişilik bir takım olarak katılabilir. Ticari bir koşul yoktur. Takım üyeleri 3 kişi olarak farklı üniversitelerden olabilir, kendi kararları ile içlerinden biri aynı zamanda takım lideri olmalıdır.

Katılımcılar, www.bizzkampus.com (ücretsiz) adresli yarışma sayfasındaki forma, Takım Adı, takım lideri ve takım üyelerinin, Adı/ Soyadı, Doğum Tarihi, Üniversite, Bölüm, Sınıf, GSM no, E-Mail Adresi ile kişisel bilgilerini girerek kayıt olup yarışma konusunda, kendi yaratacakları özgün sloganlarını (metin şeklinde) yükleyerek başvuru ve takiben taslak projelerini yükleyerek katılım yapabilirler. Bir katılımcı, yarışma sayfasına sadece 1 takım ile katılabilir.

Başvuruların Değerlendirilmesi: Başvuru süresi tamamlandıktan sonra, moderasyon (Proje ekibi) yetkililerince, yarışma başvuru koşullarına göre değerlendirme yapılacaktır. Başvurusu kabul edilmiş takımlara tebrikler mesajı ve taslak proje hazırlamaları için ilk bilgilendirme maili (projenin formatı, içeriği, bölümleri ve nasıl hazırlanması gerektiğine dair bilgi maili) ve taslak proje son teslim tarihi bilgisi gönderilecektir

1.Aşama; Taslak Proje Hazırlık ve Teslimi:
Başvurusu kabul edilen takımlar, en geç ilk bilgilendirme mailinde belirtilen tarihe kadar (08 Mart – 29 Mart 2017 tarihleri arasında), kendi yarattıkları özgün çalışmalarına dair taslak projelerini, briefte belirtilen formatta hazırlayacaklar ve yarışma sayfasından yükleyerek teslim edeceklerdir. Bu tarih bittikten sonra, takımların başvuruları slogan ve proje içerikleri doğrultusunda yarışma özel jürisi tarafından yarışma başarı kriterlerine göre değerlendirilecektir. Yarışma konusuna uygun, dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan sloganlar/projeler yarışmaya esas alınacaktır. Jüri tarafından, başarılı bulunarak beğenilen yetenekli 50 proje belirlenecek ve bu projeleri gönderen takım katılımcıları aşağıdaki sırada yarışmanın takip eden aşamalarına katılma hakkı kazanacaktır.

Bu 50 takıma ikinci bilgilendirme maili (2. aşama için, taslak projelerini geliştirerek hazırlamaları gereken detaylı ana projenin içeriği ile ilgili olarak eğitici bilgiler, proje formatı, takımların çekmeleri gereken reklam videosu bilgisi ve ihtiva etmesi gereken ayrıntılara dair detaylı bilgiler), başarı durumları ve ana proje son teslim tarihi bilgisi gönderilecektir.

Ayrıca, bu tarihe kadar, 50 takıma, facebook’da yıldız kariyer sayfası duvarında http://www.facebook.com/yildizkariyer ara ara bazı yardımcı kilit bilgiler verilerek faydalanmaları sağlanacaktır.

2.Aşama; Final Proje ve Reklam Filmi Teslimi:
50 takım, verilen aktif görevleri yaparak ve ayrıca en geç ikinci bilgilendirme malinde belirtilen tarihe kadar (05 Nisan – 28 Nisan 2017 tarihleri arasında), detaylı ana projelerini, belirtilen formatta hazırlayarak kendi çekecekleri özgün reklam videolarını yarışma sayfasından yükleyerek teslim edeceklerdir. Bu tarih bittikten sonra, 50 takımın sunduğu detaylı ana proje içerikleri (2-3 Mayıs 2017 tarihleri arasında), yarışma özel jürisi tarafından yarışma başarı kriterlerine göre değerlendirilecektir. Jüri tarafından, başarılı bulunarak beğenilen yetenekli 10 finalist proje belirlenecek ve bu projeleri gönderen takımlar, yarışmaya devam edeceklerdir. Bu finalist 10 takıma üçüncü bilgilendirme emaili ve başarı durumları bilgisi gönderilecektir.

Ayrıca diğer 40 takıma ise teşekkür e-maili ve birer adet Yıldız Holding/pladis Hediye Sepeti teselli hediyesi olarak gönderilecektir.

Yarışmaya katılacak 10 finalist takım proje final sunumlarını ve kendi çekecekleri özgün reklam videolarını (max. 20sn dakika sureli) en geç üçüncü bilgilendirme mailinde belirtilen tarihe kadar belirtilen şekilde yarışma sayfasından yükleyerek teslim edeceklerdir.

10 finalist takımın tamamı sonraki aşamaya devam edecektir. Bu takımlara, yine Mayıs ayı içinde (15-16 Mayıs 2017 tarihlerinde) yapılacak 3.Aşama (jüri önünde performans) ve ödül töreni (aynı gün içinde yapılacak) detayları, tarihi, yeri (İstanbul’da) ve saati bilgileri gönderilecektir (Final ve törene katılım için ulaşım ve konaklama Yıldız Holding A.Ş. tarafından karşılanacaktır).

3.Aşama; Özel Jüri Önünde Final Performans, Proje Sunumu ve Ödül Töreni:
Ödül töreninin ilk gününde; 10 Finalist takım, özel jüri önünde, final performans olarak proje sunumlarını yapacaklar, jüri tarafından proje ile ilgili yöneltilecek soruları yanıtlayacaklardır. Bunun için her takıma max. 15 dakika süre verilecektir. Sunumlar bittikten sonra, 1 saat ara verilecektir. Bu 1 saat içinde yarışma özel jürisi tarafından yarışma başarı kriterlerine göre, 10 Finalist takımın jüri önündeki final performansları ve final projenin bütününe dair final değerlendirilmesi yapılacaktır. Jürinin final değerlendirmesi sonucu başarı derecelerine göre yarışmayı kazanan ilk 3 proje belirlenecek ve başarı derecelerine göre aşağıdaki ödüller sunulacaktır.

Jüri üyeleri;
Lale Saral Develioğlu : Yıldız Holding pladis Global CMO
Mete Buyurgan : Yıldız Holding pladis Türkiye Başkanı
Başak Karaca : Yıldız Holding pladis Menaca Türkiye CMO
Nihal Gül : Yıldız Holding pladis Pazarlama Direktörü
Serdar Emre : Yıldız Holding pladis Arge Direktörü
Bahar Erbengi : Yıldız Holding pladis Menaca Türkiye Kurumsal İletişim Genel Müdürü
Faruk Gözleveli : Yıldız Holding pladis Menaca Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdürü
Ayrıca daha sonra bağımsız jüri olmak üzere 2 kişi de basın jürisi olarak belirlenecektir.

Ödül töreninin ikinci gününde; ödül töreni başlayacaktır. Jüri tarafından değerlendirilecek üç aşamadan oluşacak yarışma sonucunda başarı derecelerine göre; Ödül olarak aşağıdakiler sunulacaktır.

1. Takıma
Yıldız Holding A.Ş.
şirketlerinden herhangi birinde 1 aylık staj ve 15.000TL
2. Takıma
Yıldız Holding A.Ş.
şirketlerinden herhangi birinde 1 aylık staj ve 10.000TL
3. Takıma
Yıldız Holding A.Ş.
şirketlerinden herhangi birinde 1 aylık staj ve 7.500TL
Her bir takım 3 kişiden oluşacağı için, yarışma ödüllerinden staj ödülü her bir takımın üç üyesine birer adet staj imkanı şeklinde sunulacaktır. Para ödülü ise takım üyelerine paylaştırılarak yani ilgili derecenin para ödülü üye sayısı olan 3 eşit parçaya bölünerek takım üyelerine sunulacaktır.

Yarışma ödülleri, tören anında ödül kazanan takımlara temsili olarak (sembolik para çeki şeklinde) takdim edilecek olup ödüller aşağıda belirtilen şekilde; staj ödülü aşağıdaki şartlarda ve belirtilecek yer ve tarih aralığında, belirtilen staj şartlarında kullandırılarak ve para ödülü de ayrıca törenden sonra belirtilecek şekilde ve tarihte kazananlara ayrıca sunulacaktır.

Ödül kazananlar, 17 Mayıs 2017 tarihinde www.bizzkampus.com sitesinde ilan edilecektir.

Staj Ödülü içeriği kazanan kişilere ayrıca bildirilecek olup, Türkiye’de belirlenecek olan Yıldız Holding A.Ş. şirketlerinden birinde, tek kişi olacak şekilde tarih 01.06.2017-30.09.2017 tarih aralığında 1 aylık süre ile, şirket bünyesinde öğlen yemeği ve ulaşım dahil olacak şekilde sunulacaktır. Staja dâhil olmayan hizmet ve masraflar kazanana aittir. Staj ödülü, kazanan dışında başka bir kişi tarafından kullanılamaz. Tüm seyahat, konaklama ve staj süresince oluşabilecek her türlü aksaklık, kaza ve benzeri durumdan kazanan sorumludur.

Yarışmaya sunulan tüm slogan, proje ve video içeriklerinden sadece Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketlerinin uygun gördüğü içerikler, uygun gördüğü yerlerde, mecralarda ve şekillerde, aynen veya değiştirilerek yayınlanabilir, kullanılabilir. Katılımcılar, bu şartı peşinen kabul ve beyan etmiş sayılır.

Ödül kazanan katılımcının nüfus cüzdanı veya pasaport, adres bilgilerini ve öğrenci belgesini ibraz etmesi zorunludur.

Katılımcıların, yarışma sayfasına gerçek ve doğru bilgileri ile kayıt yapması (ücretsiz yapılır) zorunludur. Başvuru süresinde başvurmayan ya da yarışma kaydında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle finalistlere, ödül kazananlara ulaşılamaması ve benzeri yaşanacak aksaklıklardan Yıldız Holding A.Ş. sorumlu tutulamaz.

Staja gidiş ve dönüş yolculuğunda, seyahat ve tatil süresince, her türlü mücbir ve kişisel nedenler ile meydana gelebilecek sağlık ve diğer sorunlardan, yaşanacak aksaklıklardan, gecikmelerden Yıldız Holding A.Ş. sorumlu değildir. Kazananlar, tüm gidiş ve dönüş yolculuğu aşamalarında, seyahat ve staj, eğitim süresince meydana gelebilecek kaza, yaralanma gibi durumlar nedeniyle Yıldız Holding A.Ş.’den herhangi bir tazminat talep etmeyeceğini, kendi hür ve özgür iradesi ile yarışmaya katıldığını kabul eder.

Katılımcı, yarışma sayfasına yüklediği içeriklerin kendisine ait özgün içerikler olduğunu kabul ve taahhüt eder. Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir içerik ve metin iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, söz konusu içeriği yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Hakları kendisine ait olmayan bir içerik ile başvuran katılımcı diskalifiye edilir, ödül kazansa dahi ödül hakkını kullanamaz, ödül hakkı iptal edilir.

Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri, yarışmaya katılımcılar tarafından gönderilen ve/veya ödül kazanan projelere dair tüm video ve içeriklerinden uygun gördüğünü, yarışma sayfasına yükleme ve yarışmaya sunma sürecinin herhangi bir anından itibaren, dilediği zaman, dilediği mecrada, kanalda, yerde, reklam veya tanıtım kampanyalarında ve dilediği şekilde, açıklama ve kullanma, ürün üretme ve piyasaya sürme hakkına sahiptir.

Katılımcılar, yarışmaya sundukları fikirler ve videolar ile ilgili marka, telif, reklam, gizlilik, diğer fikri mülkiyet, maddi ve bütün hukuki haklarından süresiz olarak feragat ettiğini ve bu hakları süresiz olarak, Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketlerine devrettiğini, hiçbir hak talebinde bulunmayacağını, fikirlerin ve videoların 3. kişilerce kopyalanmasını, işlenmesini, değiştirilmesini engellemeyeceğini, peşinen kabul ve taahhüt eder.

Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri, yarışmaya katılan ve/veya ödül kazanan tüm slogan, fikir, proje, video içeriklerinden uygun olmadığına karar verdiği her tür bilgi ve içeriği, değiştirme, yayınlamayı reddetme ya da yayından kaldırma, dilediği mecrada ve şekilde katılımcı adı ile birlikte ya da adsız, olduğu gibi ya da geliştirerek, kısmen ya da tamamen kullanma, yayınlama hakkını her zaman saklı tutar. Katılımcı bu şartı peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder.

Yarışma aşamalarında ve jüri değerlendirmesi süreci ile ilgili olarak, katılımcıların iletecekleri içerikler ve yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yarışmanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile yarışmanın uygulamasının zarar görmesi sebebiyle Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri, ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da yarışma web sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri, hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri’nin, katılım, yarışma aşamaları, içerik, format, tarih, yer bilgileri vb yarışma şartlarını değiştirme hakkı saklıdır. Yıldız Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri, ayrıca yarışmayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.

Yarışmanın herhangi bir aşamasında, herhangi bir sebeple ekip üyelerinden birinin çıkması durumunda, ekibin tüm üyeleri yarışmadan çekilmiş sayılır.

 

Yarışma İçin Tıklayınız

 

https://youtu.be/yFxVf90jAJA

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here