Otomotiv Mühendisliği Konferansı, İstanbul’da yapılacak

0

“Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı-IAEC” 3-4 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek.

“Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı-IAEC” 3-4 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Konferansta otomotiv sanayisinin mühendislik konularında atılması gereken adımlar ve mühendisliğin otomotiv sanayisindeki mevcut dinamikleri konuşulacak.

Otomotiv Sanayii Derneği’nden (OSD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), OSD, Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP), Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ortaklığı ve Society of Automotive Engineers-Otomotiv Mühendisleri Birliği (SAE) ile Türk otomotiv sanayisinin öncülüğünde 3-4 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikte otomotivin yarını tartışılacak.

Açıklamada yer alan bilgiye göre, konferansın destekçisi olan SAE-International Başkanı Cüneyt Öge’nin açılışını yapacağı konferansın ilk gün oturumlarında “otomotivde hafifleştirme” konuları ele alınacak. İkinci gün oturumlarında da otomotiv mühendisliği eğitimi ve otomotiv sektöründe kariyer olanakları işlenecek. Her iki günde de dünya otomotiv sanayisinden önemli konuşmacılar bulunacak.

DÜNYA 24.10.2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here