NOMS 2016 25-29 Nisan’da İTÜ’de Gerçekleşecek

0

Dünyanın en büyük teknolojik organizasyonları IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) ve IFIP (International Federation for Information Processing) tarafından iki yılda bir dünyanın farklı bölgelerinde düzenlenen Network Operations and Management Symposium (NOMS), 2016 yılında İstanbul Teknik Üniversite’sinde gerçekleşecektir.

25-29 Nisan 2016 Tarihlerinde katılımcılarla buluşacak etkinlikte yerli ve yabancı akademisyenler ile ticari organizasyonların teknolojik çözümlerini ve gelecek teknolojiler için öngörülerini sunmaları beklenmektedir.

Etkinlik kapsamında; 5G Teknolojileri, Nesnelerin İnterneti ve Akıllı Şehirler, Yazılım Tanımlı Ağlar, Bulut Teknolojileri, Haberleşme Güvenliği, Ağ Teknolojileri yönetimine yönelik Büyük Veri, Veri Madenciliği ve Makine Öğrenmesi gibi konularda çözümler yer alacaktır. Detaylı konu listesine pdf dosyasından ulaşılabilir.

Araştırmacılar için halen paper ve demo sunum taleplerinin toplandığı etkinliğe İTÜ ARI Teknokent’te faaliyet gösteren teknoloji şirketleri de destek verecektir.

Bilgi için tıklayınız…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here