Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması

0

Bayer’in Türkiye’deki 60. yıldönümü vesilesiyle, lise öğrencilerine yönelik düzenlediği “Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması”nın ikincisi başlıyor. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin 26 Şubat 2016 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.

“Daha iyi bir yaşam” temasına yönelik hazırlanan bilimsel projelerin değerlendirileceği Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’nın başvuruları 1 Aralık 2015 – 26 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Ödüller

  • Birincilik Ödülü: Mac Book & GoPro Hero 4 & iPad Air 2
  • İkincilik Ödülü: Mac Book & GoPro Hero 4
  • Üçüncülük Ödülü: Mac Book

 

Proje rehberi için tıklayın…

 

Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması Hakkında

Bayer Liseler arası Bilim Yarışması ile Bayer, öğrencileri fen ve bilim alanında çalışmalar yapmaya teşvik ederek ve çalışmalarını yönlendirerek bilimsel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

Türkiye genelinde lise ve dengi okul öğrencilerinin katıldığı yarışmada projeler “Özgünlük”, “bilimsel yöntem”, “yararlılık”, “uygulanabilirlik”, “sunum” ve “sonuç” kriterlerine göre değerlendiriliyor.

 

2014 yılında, “Kent için Bilim” teması ile ilki düzenlenen Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’nda öğrencilerden kent yaşamını kolaylaştıran ve vatandaşların gündelik ihtiyaçlarına çözüm sunacak projeler oluşturmaları istendi.

 

Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’na 2014 yılında, 201 liseden 650 öğrenci 401 projeyle başvurdu.

 

Türkiye genelinde lise ve dengi okul öğrencilerinin katılabileceği yarışma hakkında daha detaylı bilgi için http://www.bayer.com.tr/tr/surdurulebilirlik/projeler/bayer-liseler-arasi-bilim-yarismasi/  adresi ziyaret edilebilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here